28 Januari 2009

Pg umah nenek

ontheway pergi rumah nenek...



dah sampai rumah nenek ... tgok ruang tamu dia boleh tahan jgek. nenek gmie duk sorang je kat rumah ni .. anak2 nya semua dah kawin , cume cucu dia je datang tgok nenek nya..



that my car baru je 1 mounth x cden dah nak beli lambang VIVA depan pun mahal RM 30 mahal jgek ..


ni lagi ruang tamu depan ...belom tgok kat dapur ..




ni gmie ambil sendiri je pic ni ...gmie dgn nenek manje jgek lah ... time sakit dia urut kan ... tp time ada awekzz zzzeeerr kene marah lah ... tp dia marah dia suka heee.




4 komen:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

wahh..besau uma neneknyerr..

eja.gmie berkata...

PRICESS : Biasa lah ...

mc'eja berkata...

nak g umh nenek gak!

eja.gmie berkata...

nak g umah nenek jgek jom lah